Atelier în Iaşi pentru tinerii cu idei îndrăzneţe

Pentru ca ideile lor să prindă viaţă în faţa unor şefi de mari companii, Ahmed, Nour şi Abdul, din Cairo, şi-au pregătit echipele pe care le conduceau cu o perseverenţă uimitoare. Au întocmit hărţi de planificare ce semănau cu hărţile militare, au petrecut nopţi albe şi şi-au însuşit întocmai sfaturile mentorilor care-i coordonau, unii dintre ei foşti studenţi la rîndul lor, actualmente titani în companii egiptene. Toate pentru a participa la marele eveniment în urma căruia proiectul cîştigător îi asigura echipei care l-a conceput o colaborare cu una dintre companiile jurizante: competiţia anuală pentru cea mai bună companie formată din studenţi. Dintre proiectele care au participat, cel mai bine s-au prezentat cel care propunea înfiinţarea unei companii de colectare diferenţiată a gunoaielor şi de reciclare, cel care a produs prototipul unei genţi de laptop cu un design inovator şi proiectul unei reviste pentru tineri.

(Sursa: PBS Frontline, Egypt, Middle East, Inc.)

Într-un oraş populat cu precădere de tineri sub 30 de ani, precum Cairo, un loc de muncă asigurat, chiar şi după terminarea studiilor, a devenit un vis pînă şi pentru cei mai pragmatici şi mai entuziaşti membri ai generaţiei în aşteptare.

Dacă mediul din Cairo arată familiar, aflaţi că şi ideile voastre pot prinde rădăcini dacă participaţi în cadrul unei echipe de tineri la trainingul şi mentoratul reunite sub numele Atelierul Produselor Creative, ce se va desfăşura la Iaşi în perioada 9-13 mai. De-a lungul celor 5 zile, puteţi învăţa lucruri importante pentru dezvoltarea voastră profesională de la oameni implicaţi în companii autohtone cu profituri ce le propun pentru calificativul „de succes” şi, cel mai important, puteţi săpa calea prin care ideile voastre pot deveni realitate.

Ştergeţi praful de pe ideile adunate, în luna mai puteţi să le transformaţi în lei paralei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s